Meer resultaten voor afspraak maken gemeente den haag

afspraak maken gemeente den haag
Tijdens de takkenroute haalt de gemeente gratis je tuinafval op indebuurt Den Haag.
Om ons een handje te helpen is er twee keer per jaar de takkenroute. Van 4 tot en met 24 april komt gemeente Den Haag gratis je snoeihout en takken ophalen. Wat mag mee? De gemeente rijdt niet doelloos rondjes, dus je moet van tevoren wel even een afspraak maken.
CJG Den Haag home.
Voor alle vragen over opgroeien en opvoeden. CJG Servicelijn: 0800 285 40 70. gratis, ma-vr: 8.30-17.00u. CJG Den Haag. Voor elk kind. Screeningen na de geboorte. Raad voor de Kinderbescherming. Veilig Thuis Haaglanden. Moeders informeren Moeders MIM. Over het CJG.
Afspraak maken langskomen bij de balie.
Wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte? Regel dan eerst een DigiD-machtigingscode, voordat u belt voor het maken van een afspraak. Zonder machtigingscode kunnen wij geen afspraak voor u maken. Bel met uw vraag of voor het maken van een afspraak de BelastingTelefoon: 0800 0543.
Aanvraag bijstandsuitkering gemeente Den Haag Sociaal Verhaal.
Dan is het belangrijk dat u de aanvraag samen doet. Hieronder leest u meer over de procedure bij de gemeente Den Haag na uw digitale aanvraag. Nadat u uw digitale aanvraag uitkering heeft gedaan, moet u binnen 2 werkdagen.: Contact opnemen met de Klantenservice via telefoonnummer 070 353 75 00. Er wordt dan een afspraak voor u gemaakt op het Werkplein voor een zoekopdracht werk of scholing. Uzelf inschrijven als werkzoekende via www.werk.nl. Heeft u een WW-uitkering die binnenkort afloopt? Meld dit dan aan de Klantenservice van de SZW. Zoekopdracht werk of scholing. De zoekopdracht bestaat uit een zoekperiode van 4 weken. In die periode moet u zoeken naar scholing of werk, zodat u een baan of opleiding vindt en geen bijstandsuitkering meer nodig heeft. Bij de zoekopdracht scholing zoekt u in 4 weken naar een opleiding die u wilt volgen. De zoekopdracht scholing moet u uitvoeren als.: u recht heeft op voldoende jaren studiefinanciering om een vervolgopleiding af te maken en.
Paspoort aanvragen/vernieuwen Hollands Kroon.
Op de gewenste dag komen we bij u langs om het product aan te vragen. Dit is een medewerker van de gemeente Hollands Kroon. We maken altijd onze route af, ook al lopen we uit met de planning. U betaalt tijdens deze afspraak via een mobiel pinapparaat.
Ombudsman Den Haag.
In de gemeente Leidschendam-Voorburg houdt de ombudsman elke tweede dinsdag van de maand van 13.00 15.00 uur spreekuur in Swaensteijn, Herenstraat 72-74 te Voorburg. Een afspraak maken is niet nodig. Vergeet niet alle relevante papieren mee te nemen. 2512 AN Den Haag.
Aanvragen.
Wanneer u in Nederland verblijft als uw paspoort verloopt, kunt u bij de gemeente Den Haag onder bepaalde voorwaarden een aanvraag indienen. Meer informatie hierover vindt u op de website www.denhaag.nl. Paspoort 5 jaar geldig tot 18 jaar. Zakenpaspoort 10 jaar geldig vanaf 18 jaar. Extra kosten spoedaanvraag nieuw document. De kosten voldoet u bij de aanvraag. Betaal bij voorkeur via een pinbetaling. Een zakenpaspoort is eigenlijk een nationaal paspoort, maar dan met het dubbele aantal bladen: 64 in plaats van 32. Handig als u regelmatig reist zakelijk of privé en extra ruimte nodig heeft voor douanestempels en visa. Als u een zakenpaspoort aanschaft, kunt u niet ook nog een normaal paspoort aanvragen. Een zakenpaspoort is 10 jaar geldig voor alle landen in de wereld. Geef eventueel bij uw aanvraag aan dat u een zakenpaspoort wenst. Vermissing of verloren. U kunt de vermissing van uw paspoort eenvoudig online melden bij de gemeente. U hoeft hiervoor geen aangifte te doen bij de politie. De gemeente neemt de melding en de aanvraag ook als er sprake is van een misdrijf in behandeling. Na deze melding kunt u direct online een afspraak maken om een nieuw paspoort aan te vragen.
Rijk en Den Haag zoeken nieuwe bestemmingen voor lege kantoren Nieuwsbericht Rijksvastgoedbedrijf.
Als een vrij bod een beter plan oplevert, zal de gemeente daaraan meewerken. Uitvoeringsagenda 2014-2015 Rijksvastgoedbedrijf en Den Haag. Uitvoeringsagenda 2014 2015 naar aanleiding van de Samenwerkingsovereenkomst Gemeente Den Haag en de Staat der Nederlanden. RVB Cafe Transformatie van rijksvastgoed in Den Haag.
Afspraak maken met KVK.
Klik om de inhoud te zien Moet ik een afspraak maken om langs te komen bij KVK? Klik om de inhoud te zien Kan ik bij ieder KVK-kantoor een afspraak maken? Klik om de inhoud te zien Hoe annuleer of wijzig ik mijn afspraak?

Contacteer ons